TAC

ELNÖKI KÖSZÖNTŐ

2017 - 2018

Elnök

Tisztelt Sportbarátok!

Köszöntöm Önöket a Tatai AC hivatalos honlapján, remélem, hogy megújult oldalunkon minden fontos információt és érdekességet megtalálnak több mint 110 éves egyesületünkkel kapcsolatban.

Első elnöki ciklusomat 2011 decemberében kezdtem, 2015 végén újra elnyertem a bizalmat, hogy ezt a nagy múltú klubot további négy évig vezessem.

Elnökké választásomat követően, meghirdetett programomnak megfelelően, 2011 végén megkezdődött a Tatai Honvéd Atlétikai Club megújítása. Engedjék meg, ismertessem az elmúlt 6 év legfontosabb eredményeit:

Új elnökként első feladatomnak tekintettem egy olyan elnökség felállítását, amelynek tagjai kiemelkedő szerepet töltenek be a helyi sport- és üzleti életben. Visszatértünk a gyökerekhez: újra Tatai Atlétikai Club néven működünk és a régi címert használjuk.

Új szakosztályokat indítottunk azzal a céllal, hogy a városban, illetve a környéken élő gyerekeknek, 6-18 éves korig, a sportolás széles palettáját kínáljuk. Kiemelt fontossággal kezeljük az utánpótlás-nevelést.

2016-ra a korábbi ötről tízre sikerült megdupláznunk a szakosztályok számát, a sportegyesületünkben sportoló tagok létszáma 800 fő körüli.

Az egyesület, a Város támogatását és a TAO adta lehetőségeket kihasználva, 2016 végére felépített bruttó 1,2 milliárd forint értékben egy városi sportcsarnokot. Az új csarnok elsődlegesen a kézilabdát szolgálja, mellette jelenleg a röplabdázók és labdarúgók is használják, de teremkerékpár és asztalitenisz vagy birkózó versenyek megrendezésére is alkalmas a létesítmény. Az új csarnok fontos szerepet kap az iskolai oktatásban is, hétköznap délelőttönként a környék iskoláinak diákjai használhatják a térelválasztókkal három részre osztható küzdőteret.

A semmiből indulva, 2014-ben új helyszínen belefogtunk egy labdarúgó komplexum felépítésébe, melyre eddig 240 millió forintot költöttünk az elmúlt négy évben. A beruházás befejezéséhez további 400 millió forint szükséges, 2018-ban ebből 116 millió elköltésére nyílik lehetőségünk.

Négy nehéz és küzdelmes, de eredményeit tekintve sikeres évet követően 2016 decemberében az elnökség személyi összetétele megváltozott, az új tagok személye továbbra is biztosíték a sikeres, eredményes működésre, közép- és hosszú távú céljaink elérésére.

Kérjük a honlapot olvasók táborát, hogy támogassák klubunkat a kitűzött célok megvalósításában, szurkoljanak a helyszínen csapatainknak és bátran keressék sportegyesületünk szakembereit gyermekük rendszeres sportoltatása érdekében!

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Hajrá Tata! Hajrá TAC!

Lázár Ottó elnök

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069