INTERJÚ - CIKK

Sportcsarnok

Bazsó Dani

Most mint soha – Daniért

2019

Családi jótékonysági napot rendeztek egy ritka betegséggel született, alig három éves kisfiú, Bazsó Dani megsegítésére Tatabányán. A műjégpályán megtartott szombati rendezvényen a Tatai AC férfi kézilabda gárdáját a csapat két játékosa, Györffi Márió és Halász Róbert, illetve az együttes gyúrója, Bunghardt Roland képviselte.

„A szülők és Dani számára is meglepetés volt az érkezésünk. Nagy örömmel és szeretettel fogadtak minket és egy rövid beszélgetésre is jutott idő. A kis Danival hamar megtaláltuk a közös hangot, végül pedig összeálltunk néhány fotó erejéig. A csapat nevében reméljük, hogy, ha csak egy keveset is, de tudtunk segíteni, és drukkolunk Daninak, hogy meggyógyuljon és a lehető legteljesebb életet tudja majd élni felnőtt korában” – mondta el a találkozóról Halász Róbert, a csapat jobbszélsője.

A TAC-osok végül azzal búcsúztak el kis pártfogoltjuktól, hogy lehetőség szerint kapcsolatban maradnak és később is találkoznak majd.

„Bár a helyszínen nem esett róla szó, de az is elképzelhető, hogy, ha az állapota és a kezelések lehetővé teszik, a közeljövőben vendégül látjuk Danit az egyik hazai, tatai mérkőzésünkön” – zárta a jótékonysági délelőttről szóló beszámolóját Halász Róbert.

Dani történetéről, illetve a délelőtt további eseményeiről a Most mint soha - Daniért (https://www.facebook.com/mostmintsoha/) oldalon lehet olvasni.

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069