TÁMOGATÓINK

"A TAC versenysporttal és utánpótlás neveléssel összefüggő törekvése egybeesik Tata Város Önkormányzatának a Magyary-tervben a sporttal kapcsolatban megfogalmazott feladataival és céljaival. A képviselőtestület a TAC támogatását a közös célok megvalósítása érdekében szavazta meg. Az önkormányzat a TAC működési költségeit biztosítja, illetve részt vállal a kézilabda szakosztály finanszírozásában is."

"A Tatai Környezetvédelmi Zrt. lokálpatrióta kötödése miatt döntött a TAC támogatása mellett. A tatai kézilabda korábbi hírnevét szeretné visszahozni, illetve közvetetten támogatni a tatai sportélet fellendülését. Támogatásával fedezi a kézilabda utánpótlás csapatok teljes éves költségvetését: a TAO-s pályázat keretében beindított programhoz a cég az önrész mellett a TAO összegét is az egyesület rendelkezésére bocsátja."

"A Güntner GmbH and Co. KG több mint 80 éves történetre tekint vissza a hűtés-és klímatechnika területén. A társadalmi felelősségvállalás kezdetektől fogva a vállalati filozófia alapelvei közé tartozik. Ennek értelmében a Güntner igyekszik a társadalom iránti felelősségnek eleget tenni és lehetőség szerint tényleges segítséget nyújtani."

"A JAKO a sportruházat terén ma már igen előkelő helyet foglal el Európában, hiszen 2009-ben ünnepelte a németországi anyacég 20 éves jubileumát. A cég a Tatai Atlétikai Klubot elsősorban sportruházattal támogatja."

"KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ"

"OMS Környezetvédelmi Kft"

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069

Linkek

TAO
Kapcsolat