INTERJÚ - CIKK

Sportcsarnok

Maci kiállítás a székházban!

 

2019. November

Lezárult a Maci Kórház akciónk, a beérkezett macikból rögtönzött kiállítást kerekítettünk az elnöki irodában. A „Maci rezervátum” fotózásához meghívtuk Hanesz József elnök urat és a program két nagykövetét - Harsányi Gerit és Iváncsik Tomit. A kis mackók hamarosan megérkeznek a beteg gyerekekhez!

Iváncsik Tamás és Harsányi Gergő vezetésével idén a TAC kézilabda szakosztálya, illetve a Tatai Atlétikai Club is csatlakozott a „Maci Kórház - Menjünk együtt haza!” elnevezésű jótékonysági akcióhoz. A felhívás célja, hogy plüss mackókat gyűjtsön és juttasson el kórházak gyermekosztályainak, így szebbé téve a beteg gyerekek kórházi hétköznapjait.

A plüss mackókat a TAC székházban lehetett leadni, illetve látványos gyűjtést rendeztünk a Tatai AC november 9-ei hazai mérkőzését követően. Emlékezetes pillanatok szemtanúi lehettünk, amikor a záró sípszó felharsanása után a szurkolók bedobálhatták, behajíthatták a játéktérre a macikat. A kis ajándékokat a csapat játékosai - kiegészülve lelkes gyerekekkel - gyűjtötték össze.

A Tatai AC nagyon jó kezdeményezésnek gondolja és egyértelműen sikeresnek tartja az akciót, amelyhez több környékbeli civil szervezet is önként csatlakozott, sok-sok magánszeméllyel együtt.

Köszönjük minden sportbarátnak, szurkolónak, aki hozzájárult a „Maci Kórház – Menjünk együtt haza!” akció sikeréhez!

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069