SZABADIDŐSPORT

SZAKÁGVEZETŐK

2018

Horváth Zoltán szakosztályvezető

Horváth Zoltán 2014. január elsején töltötte be 66. életévét. A fáradhatatlan sportember 50 esztendeje ténykedik a sport területén, számtalan újdonságot vezetett be, és sok-sok, ma már országos, sőt Európa-hírű rendezvény ötletgazdája, alapítója, emellett számos civil szervezet vezetőségének tagja. 1980-tól a Komárom-Esztergom Megyei Természetbarát Szövetség elnöke. A Magyar Természetbarát Szövetségnél 1987-től 2004-ig az alelnöki funkciót töltötte be. 1993-tól az IVV (Nemzetközi Népsport Szövetség) magyarországi elnöke. Napjainkban még a KEM Szabadidő Sportszövetség alelnöke is.

Horváthné Hörömpöli Éva Nordic Walking

A Nordic Walking szakágat az egykori TAC-os kézilabdázó, testnevelő tanárnő, Horváthné Hörömpöli Éva vezeti. Villámgyorsan szerveződött a szakág és 28 állandó taggal havi, negyed éves, fél éves és éves programmal álltak elő. Az eredmény sem maradt el, egész évben minden héten minimum két alkalommal szervezetten művelik a közkedveltté vált „botozást” vagyis a Nordic Walkingot. 2014-ben a szakágvezető az edzőképzésen való részvételt tervezi.

Márkus Ferenc természetjárás

Márkus Ferenc ökológus – természetvédő huszonhét éve van a környezet- és természetvédelem területén. Dolgozott a környezetvédelmi minisztérium természetvédelmi referenseként, alapítója és három évig igazgatója volt a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak, hat évig a World Wildlife Fund magyarországi szervezetét vezette. A természetjárók már a megalakulást követően azonnal megállapodást kötöttek vele, és első közös túrájukon, 2012. december végén, már 95-en túráztak a városban. Jelenleg az együttműködési megállapodás keretében a Tatai Atlétikai Club szabadidősport szakosztályával közösen évente minimum négy természetismereti túrát vezet Tata városában szakavatott túravezetőkkel együt

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069

Links

Website builder
Download for Windows
Download for Mac

Feedback

Please send us your ideas, bug reports, suggestions! Any feedback would be appreciated.