ASZTALITENISZ

SZAKMAI STÁBUNK

Asztalitenisz szakosztály munkatársai

Lukács Csaba

Edző

A középfokú asztalitenisz edzői és tanári végzettséggel rendelkező szakosztályvezető az utánpótlás korú játékosok képzésébe, valamint a felnőttek fejlesztésébe kapcsolódik be. A tehetségek gondozásában a háttér biztosítása, a feltételek kialakítása és az egyéni menedzselés a feladata.

Sipos Viktor Levente

Instruktor

Az utánpótlás nevelés hazai fellegvárában, a BVSC-ben, nevelkedő, extraligás játékosmúlttal, külföldi tapasztalatokkal rendelkező szakember, - jelenleg a felnőtt NB I-es csapatunk kapitánya - a teljes utánpótlás nevelést felügyeli a klubban. Elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy Adamik Csenge révén korosztályos magyar egyéni bajnoki címmel büszkélkedhetünk. Tatai munkája mellett rendszeres részt vesz a magyar serdülő és újonc válogatott felkészítésében, versenyeztetésében.

Bánfalvi Péter

Instruktor

Kiváló pedagógia érzékkel rendelkező kollégánk feladata az utánpótlás korú tehetségek felkutatása, kiválasztása, motiválása. Szuggesztív személyisége sok tehetségünket segítette eddig is át a kezdeti nehézségeken és szerettette meg velük a sportágat.

Bíró Gabriella

Instruktor

Fő feladata a kezdő csoportjaink kiválasztása és a kezdeti lépések megtanítása. Nyelvtanárként dolgozó kollégánk a női játékosok egyéni fejlesztésében is fontos szerepet kap.

Edzői stábunk szakmai munkáját segítik az NB I-es és NB III-as férfi csapataink tagjai is:

Nagy Balázs

Az 1993-tól 2005-ig a magyar női utánpótlás válogatott élén dolgozó szakedző pályafutása során tanítványai révén világbajnoki ezüst- és bronzéremmel és három Európa-bajnoki aranyéremmel gazdagította a sportágat. Óriási tapasztalata, tudása Tatán a képzők képzésében és az éljátékosok egyéni fejlesztésében kamatozódik.

Leskó Márk

A fiatal szakedző jelenleg is a magyar felnőtt és utánpótlás válogatottak kondicionális fejlesztéséért felelős. Ő az egyéni edzéstervek kialakításakor szakterületének megfelelően kontrollálja és gyarapítja a tatai munkát.

Krebs Zoltán

a szakedző végzettséggel rendelkező védőjátékos az egyéni képzésekben vesz részt.

Szendi János

A testnevelés tanári végzettségű, gyógymasszőri tapasztalattal, a transzplantált sportolók között szerzett világ- és Európa bajnoki érmekkel rendelkező játékosunk fő területe a táborok, összetartások időszakában a fizikai felkészítés tervezése, támogatása, valamint a sérülések elkerülésében és gyógyításában csúcsosodik ki.

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069

Linkek

TAO
Kapcsolat